Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Березень » 20 » Новини
11:16
Новини

Білівських другокласників посвятили у «Соколята»

19 березня, у приміщенні Білівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшло  свято посвяти учнів 2-го класу в дитячу організацію «Соколята».

 Маленькі школярі вишикувані у декілька рядів, були по-святковому одягнені у вишиванки та протягом усього заходу розповідали поезії про Батьківщину та заповіді "Соколят". Поміж віршами звучали патріотичні пісні, не тільки у виконанні дітей, але й їхнього шкільного наставника Петра Ярославовича Чуби та керівника народного аматорського хору Світлани Гнатюк.

Двічі, на початку та наприкінці дійства, присутні виконали державний гімн України. Було помітно, що навіть малеча, яка, можливо, не до кінця розуміє сенс величних слів, виконує його з особливою уважністю та задумою.

Звісно, ж, епіцентром свята стало вручення заступником директора з виховної роботи, Людмилою Поліщук, посвідчень "Соколят" кожному з 28-ми школярів. Зі справжньою гордістю дітки отримували свої важливі документи і тішилися новому званню.

Не можливо обійти увагою і віртуозний акомпанемент баяну вправного музиканта Ігоря Магеги. Новий учитель музики, який, по сумісництву, ще й хормейстер народного аматорського хору, не давав засумувати і додавав святу особливого трепету.

Свято, хоча й проходило на піднесених нотах, проте, все ще, у дуже важкий для країни час. Тому пам'ять полеглих воїнів, мирних громадян під час воєнних дій на Сході, а також героїв Небесної Сотні було вшановано хвилиною мовчання.

 

Переглядів: 545 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan