Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » Архів матеріалів

Колектив Білівської сільської ради, сільського будинку культури та бібліотеки-філії с. Біла вітає

Білівського сільського голову

Шматька Володимира Петровича

з Днем Ангела

Хай на шляху твоєму
Переглядів: 528 | Додав: Sergo8 | Дата: 28.07.2015

У Білій обговорили територіальну реформу

13 липня у приміщенні актового залу Білівського будинку культури пройшли громадські слухання присвячені територіальній реформі. Також, сільський голова Білої Володимир Шматько, який вів слухання, прозвітував перед громадою за період своєї роботи з 2014-го по 2015-й рр.

Як відомо, 5 лютого Верховною Радою України був підписаний закон    ... Читати далі »

Переглядів: 759 | Додав: Alison | Дата: 14.07.2015

Вічна пам'ять! 

На 60-му році життя відійшов у вічність колишній сільський голова Білої, Саган Ярослав Васильович. Білівський сільський голова Володимир Шматько та колектив Білівської сільської ради висловлює глибокі співчуття дружині, дітям та онукам, усім рідним та близьким померлого.

Хай світла пам'ять про померлого зігріває душі людей. які знали та шанували Ярослава Васильовича.

... Читати далі »

Переглядів: 932 | Додав: Alison | Дата: 14.07.2015

Ремонт в Білівській амбулаторії розпочато

З 2011 року установа Білівської лікарської амбулаторії фінансується з Чортківського бюджету. Проте саме приміщення закладу за документами на право власності належить територіальній громаді села Біла. Через це на одному із засідань сесії, депутатський склад вирішив виділити кошти на ремонт лікарської амбулаторії, яка до цього часу знаходилася в незадовільному стані. Сума виділених коштів становить 150 тис. грн.

... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: Alison | Дата: 11.07.2015

Свято дитинства, свято спорту, свято життя

У перший літній день та Міжнародний день захисту дітей, село Біла ласкаво запросило до себе винуватців свята аби позмагатися у спритності та силі. А точніше, на території спортивного комплексу «Чемпіон», який уже не вперше став місцем проведення різноманітних спортивних заходів, пройшло дитяче культурно-спортивне свято «Спортивне дитинство – щасливе дитинство».

До того, аби ц ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: Alison | Дата: 03.06.2015

Білівських випускників 2015 проводжали… зливою

31 травня у житті кожного одинадцятикласника Білівської ЗОШ І-ІІІ ст. наступив довгоочікуваний вечір у житті – випускний бал. Уже зовсім дорослі хлопці та дівчата гордо ступали по рідному селу у вечірніх сукнях та фраках, показуючи, ось воно яке, майбутнє України!

Традиційно, жодна важлива подія у житті білівчан не проходить без Божого благословення. Тож, і свято прощання колишніх школярів з дитинством не могло пройти без Богослужіння у церковних храмах Білої. Спочатку, у церкві Різдва Пресвятої Богородиці, тоді у храмі Воздвиження Чесного Хреста. А п ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Sergo8 | Дата: 02.06.2015

Подяка

Білівський сільський голова Володимир Шматько від імені колективу Білівської сільської ради та громади села висловлює щиру подяку: керівнику ПаП «Дзвін» Градовому В.С., виконавчому директору ТзОВ «Нива-Біла» Жан-Полю Прюдому, ПаП «Січ» та ДП «Чортківський комбінат хлібопродуктів» за виділене дизельне паливо, призначене для заправки транспорту для робіт по благоустрою на місцевому сміттєзвалищі;

Також, окрема подяка Василю Степановичу Градовому, який виділив ще й т цементу для ремонтних робіт по зведенню сільського кладовища та щебінь для ремонту дороги над сільським кладовищем. ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: Alison | Дата: 15.05.2015

 

Гра білівських футболістів увінчалась успіхом

10 травня, на стадіоні спортивного комплексу «Чемпіон», що у с. Біла, відбувся матч Чемпіонату району з футболу між командами с. Біла і с. Бичківці. Гра завершилася  рахунком 2:0, на користь команди с. Біла.

... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Sergo8 | Дата: 14.05.2015

Увага!

Оголошується набір команд для гри у міні-футбол, жіночий та чоловічий волейбол. Також запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у грі з тенісу.

Змагання з даних видів спорту пройдуть 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, на території спортивного комплексу «Чемпіон» у с. Біла. До участі у змаганнях запрошуються учасники в ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: Alison | Дата: 14.05.2015

Червоним цвітом вибите на грудях «Пам’ятаю»

8 травня, у  День примирення і пам’яті, Білівська громада зібралася біля меморіального комплексу на сільському кладовищі, аби віддати шану героям Другої світової війни та новітньої неоголошеної війни з Росією на Сході України. Вшанувати пам'ять загиблих на війні прийшли працівники установ села, учні школи, педагогічний колектив, прихожани церков.

Всечесні отці, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці о. Богдан та настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста о. Володимир відправили на кладовищі молебень. Білівчани спільно зі священиками помолилися за душі загиблих на фро ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Sergo8 | Дата: 13.05.2015

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 35 36 »

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan