Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Червень » 2 » Новини
11:21
Новини

Білівських випускників 2015 проводжали… зливою

31 травня у житті кожного одинадцятикласника Білівської ЗОШ І-ІІІ ст. наступив довгоочікуваний вечір у житті – випускний бал. Уже зовсім дорослі хлопці та дівчата гордо ступали по рідному селу у вечірніх сукнях та фраках, показуючи, ось воно яке, майбутнє України!

Традиційно, жодна важлива подія у житті білівчан не проходить без Божого благословення. Тож, і свято прощання колишніх школярів з дитинством не могло пройти без Богослужіння у церковних храмах Білої. Спочатку, у церкві Різдва Пресвятої Богородиці, тоді у храмі Воздвиження Чесного Хреста. А після благословення всечесних отців о. Богдана та о. Володимира, щасливі випускники попрямували до школи на офіційну частину свого свята.

Як і тогоріч, головне шкільне свято не обійшлося без дощу. Щоправда, несподівана злива, яка вмить змусила всіх присутніх заховатися у приміщенні школи, швидко закінчилася і захід продовжився на території шкільного подвір’я.

Як і годиться, свято відкрили Державний гімн та прощальне коло слави елегантних випускників на чолі зі своєю першою вчителькою Цюпак Галиною Степанівною та класним керівником Онищук Орестою Романівною. На адресу останніх в цей день лунали теплі та зворушливі слова. Та і шкільні мами з трепетом Так само як і до батьків, найдорожчих людей у житті кожного, були звернені красиві пісні та вірші від одинадцятикласників. А момент, коли випускник Віктор Свирида, стоячи навпроти свої мами та дивлячись їм прямо в очі, говорив слова подяки викликали сльози чи не в усіх присутніх на святі.

Привітати винуватців свята прийшли і їх наступники – десятикласники. Незмінну традицію хлопці та дівчата прикрасили ще більшою порцією креативу і крім жартівливих віршиків з компліментами підібрали для кожного випускника ще й відому композицію. Осторонь від привітань не залишилися і наймолодші учні школи. Прихопивши з собою улюблені іграшки, малеча повела симпатичний танок під веселу пісеньку.

 Звісно, одним з найінтригуючих моментів випускного стало виконання вальсу. Цього разу, на відміну від попереднього, хореограф-постановник Тетяна Дмитровська обрала для танцю класичну композицію. Та на якість виконання це аж ніяк не вплинуло. Складні елементи, витончені рухи плюс щирі посмішки випускників справили чудесне враження на всіх.

Коли атестати зрілості з рук директора були отримані, слова вдячності  промовлені, а пісні виконані, настав остаточний хвилюючий момент прощання зі школою. Фінальні кола пошани під бурхливі аплодисменти, і ось крок у доросле життя вже зроблений, а одинадцять шкільних років залишилися позаду неначе сон.

Удачі вам, випускники! І як люблять повторювати у Білівській школі: щоб не сталося, головне, залишайтеся людьми! З Богом!

Аліна Сокальська

Фото

 

 

Переглядів: 432 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan