Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2017 » Березень » 14 » 203 річниця вшанування пам’яті Тараса Шевченка.
21:41
203 річниця вшанування пам’яті Тараса Шевченка.

  9 березня минає 203 річниця від народження світового генія,  мислителя, художника, безсмертного Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Який своїм особливим стилем довів, що боротьба одночасно в ім’я мистецтва та на благо нації можлива, адже успіх поета та художника криється саме в його геніальності та доступності віршових та мистецьких творів, у розумінні людського горя, та безмежної любові до України, далекоглядності великого пророка. 

 У сільській бібліотеці пройшов концерт. Участі у якому брали: працівники бібліотеки, працівники будинку культури, учні білівської школи, вихованці дошкільного навчального закладу «Сонечко», а також аматорський хор будинку культури.

Хор виконав пісні; «Думи мої думи», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Зоре моя вечірняя» - соліст Наталія Баюк, «Зацвіла в долині червона калина», «Бандуристе орле сизий», «Поклін тобі Тарасе», «Заповіт». Школярі співали пісні, розказували вірші Шевченка і показали  сценку «дружба Тарасика і його сусідки Оксани». Дошкільнята виконали танці під назвами «Україна це ми», «Український танець».

Переглядів: 470 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan