Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України

  9 березня минає 203 річниця від народження світового генія,  мислителя, художника, безсмертного Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Який своїм особливим стилем довів, що боротьба одночасно в ім’я мистецтва та на благо нації можлива, адже успіх поета та художника криється саме в його геніальності та доступності віршових та мистецьких творів, у розумінні людського горя, та безмежної любові до України, далекоглядності великого пророка. 

 У сільській бібліотеці пройшов концерт. Участі у якому брали: працівники бібліотеки, працівники будинку культури, учні білівської школи, вихованці дошкільного навчального закладу «Сонечко», а також аматорський хор будин ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Sergo8 | Дата: 14.03.2017

12 березня у Львові пройшов Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Україна – моя любов». Участь у ньому приймали танцювальні колективи «Тріумф» Білівського будинку культури, а саме середня та старша група, керівником яких є Дембіцька Ольга Іванівна.

  Учасники старанно готувалися до конкурсу і незважаючи на втому від дороги достойно показали себе на сцені. Як середня так і старша група красиво виконали танець. В результаті конкурсу отримали третє місце. Також  журі конкурсу відзначили керівника Ольгу Іванівну дипломом за високий рівень педагогічної майстерності у підготовці учнів до участі у фестивалі – конкурсі та значний вклад в національно – ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Sergo8 | Дата: 14.03.2017


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan