Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2017 » Березень » 7 » Відкриття художньо-естетичної виставки
23:16
Відкриття художньо-естетичної виставки

5 березня у сільському будинку культури пройшло відкриття художньо – естетичної виставки гуртків: «Умілі ручки», «Чарівні ручки», «Намистинка».

  З грудня місяця функціонує гурток, керівником якого є Градова Ірина Ігорівна. Його відвідують дітки віком від семи до десяти років. Програма, за якою працюють  цікава і різнобарвна. Гуртківці отримують масу задоволення, адже окрім корисних знань вони спілкуються з однолітками і керівник гуртка пригощає їх чаєм і печивом.

  До відкриття виставки готувались жваво, адже дітки розуміли, що оцінуватимуть їхні роботи найдорожчі у світі люди, їхні батьки. Окрім батьків на свято були запрошенні священники, сільський голова Котуза Надія Іванівна, депутат до районної ради Демкович Михайло Миколайович, голова районної ради Шепета Віктор Михайлович, начальник районного відділу культури і туризму, національностей та релгії Чайківська Галина Зеновіївна, директор  районного будинку культури Овод Йосифа Йосипівна, а також батьки та жителі села. Зал оформили красиво, було на що подивитися. Вікна прикрасили  під пори року; літо, зима, осінь, весна. На стінах майоріли українські прапори, поряд з якими на стіні висіла картина вишита з бісеру під український стиль. На столах розмістили дитячі вироби з бісеру, паперу, пластиліну. Також виклали дитячі листи мрій. Що найцікавіше головна мрія дітей, це мир в Україні. Читаючи ці листи стає зрозуміло, що ці дітки і є свідоме наше майбутнє, і можливо саме вони зроблять його кращим, світлішим, спокійнішим. Концерт був цікавим, згадали гуртківці і про наступаюче свято 8 березня, привітавши матерів, бабусь і усіх жінок гарними віршами та в честь свята подарували музичну постановку «Фантазія» під керівництвом Дембіцької Ольги Іванівни.

  Під кінець свята до слова запрошували гостей, ті в свою чергу висловили емоції від побаченого, побажали успіху і процвітання гуртків. Після промов дітки запросили глядачів до «Української хатини», на столі, якої стояли пригощання: смачні пиріжки, канапки, солені огірочки, картопля і узвар.

     Свято пройшло чудово, глядачі залишилися задоволеними. Від імені батьків та гостей хочеться подякувати керівнику гуртка Ірині Ігорівні за старання. Ви  робите корисну і приємну справу, яка не пройде даром. Щиро бажаємо Вам здоров’я, терпеливості до роботи, слухняних вихованців. З нетерпінням чекаємо нових робіт.


Переглядів: 500 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan