Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України

Вихованці молодшої групи Дошкільного навчального закладу «Сонечко», та їх батьки висловлюють найщиріші співчуття сім ї Глущук Ігоря, з приводу смерті його дружини Глущук Надії Михайлівни, яка працювала помічником вихователя у садочку .

Важко відшукати слова розради, коли зупиняється серце рідної людини, яка віддала всю свою любов та ласку, виховувала і підтримувала у всіх починаннях, знаходилася поруч в хвилини радості та у час труднощів, навчала бути справжніми лідерами та гідними громадянами своєї країни.

Щиро поділяємо Ваше горе і висловлюємо співчуття та підтримку Вам і Вашим рідним. Світла пам’ять про Надію Михайлівну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знав ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Sergo8 | Дата: 21.07.2016

Прийміть співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті Вашої дружини і матері Глущук Надії Михайлівни. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль людини, яка втратила найближчу людину, неможливо висловити непоправне горе доньок, котрі втратила найдорожчу людину на світі. На жаль, словами важко загоїти на серці рану від такої втрати. Світла пам'ять про Надію Михайлівну буде жити в душах і серцях рідних, близьких та усіх тих, хто знав цю прекрасну, щиру людину. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Колектив Білівської сільської ради.

 

Переглядів: 410 | Додав: Sergo8 | Дата: 21.07.2016

Переглядів: 400 | Додав: Sergo8 | Дата: 21.07.2016


Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan