Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Червень » 3 » Спортивне свято
08:38
Спортивне свято

Свято дитинства, свято спорту, свято життя

У перший літній день та Міжнародний день захисту дітей, село Біла ласкаво запросило до себе винуватців свята аби позмагатися у спритності та силі. А точніше, на території спортивного комплексу «Чемпіон», який уже не вперше став місцем проведення різноманітних спортивних заходів, пройшло дитяче культурно-спортивне свято «Спортивне дитинство – щасливе дитинство».

До того, аби цей захід втілився у життя, доклали своїх зусиль чимало людей. Зокрема, організаторами свята виступили: Білівський сільський  голова Володимир Шматько, директор сільської комунальної організації «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Юлія Демкович, Тернопільська ОЦФЗН та Чортківська РЦФЗН «Спорт для всіх». А присутні директори даних організацій Ванджура Володимир Ярославович та Нагірний Віктор Станіславович ввійшли разом зі сільським головою та завідуючою дитсадка Задорожною Оксаною Володимирівною до складу шановного журі.

Тематично захід був поділений на декілька частин. Відкривала свято вітальна програма, у якій взяли участь місцеві школярі, вихованці дитсадка та хормейстер народного аматорського хору Світлана Гнатюк. По закінченні її розпочалися і самі змагання: чотири спортивні конкурси для вихованців ДНЗ «Сонечко» ( «Швидше збери команду», «Передача м’яча над головою», «Біг з перешкодами», «Перегони на самокатах»), естафети з легкої атлетики для учнів школи (біг на 30 м, стрибки у довжину з розбігу, метання малого м’яча на дальність) та загальносільські змагання для дітей віком до 18 р. (змагання з волейболу для юнаків та дівчат, настільного тенісу та міні-футболу).

Першими поринути у світ спортивного драйву вирішили наймолодші учасники свята – вихованці дитсадка. Середня група закладу, поділена на дві команди, з дитячою безпосередністю та дорослим бажанням перемоги, змагалася за першість. Та врешті-решт серед діток так і не визначився лідер. А значить – перемогла дружба! За участь кожен із маленьких учасників отримав відзнаку та смачне морозиво, а також для садочку були передані призи від організації «Спорт для всіх».

Наступними до боротьби приступили учні Білівської школи. Три команди під красномовним назвами «Чемпіони», «Олімпійці» та «Мажори» провели змагання з легкої атлетики. А суддями цих змагань стали Тетяна та Софія Дмитровські і Христина Паньків.

Ну, і завершальними та найзапеклішими у боротьбі серед етапів спортивного заходу стали змагання з волейболу, міні-футболу та настільного тенісу. Після емоційних протистоянь відбулося урочисте нагородження призерів.

Призові місця із міні-футболу розташувалися в наступному порядку: старша категорія : 1 місце – «Сокіл», 2 місце – «Яструб»; молодша категорія:1 місце – «Вовки», 2 місце – «Найк», 3 місце» - «Чемпіони». Настільний теніс визначив таких призерів: 1 місце – Сергій Сокальський, 2 місце – Віктор Свирида, 3 місце – Михайло Недзельський. Турнірна таблиця з волейболу виглядає наступним чином: хлопці – 1 місце – «Na’ Vi», 2 місце – «Дрім тім», 3 місце «Еліт»; дівчата – 1 місце «Легіон», 2 місце – «Спортивні дівчата», 3 місце «Чемпіон». У змаганнях з легкої атлетики команди посіли такі місця: 1 місце – «Мажори», 2 місце – «Олімпійці», 3 місце – «Чемпіони».

Даний захід показав усім, скількома талантами володіють наші діти. І саме від батьків залежить чи будуть діти ці дари від Бога розвивати на шляху до своєї мети чи ні. Тож, захищаймо своїх дітей, даруймо їм усю ласку і тепло, яке міститься в нашому серці, виховуймо їх справжніми патріотами своєї держави і влаштовуймо для них не тільки 1 червня, але й кожного дня, маленькі свята. Адже, вони на це заслуговують!

Аліна Сокальська

Автор світлин Сергій Коцан

Переглядів: 729 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan