Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Травень » 8 » Вітання
07:43
Вітання

Дорогі ветерани!

 

Від усієї душі хочеться привітати Вас із Днем перемоги, Днем пам’яті та примирення! Дякую Вам за справжній героїзм, незламну волю, міцний дух. За те, що не побоялися стали пліч-о-пліч з побратимами до безжального бою з ворогом. Важко уявити, наскільки страшно виходити на герць зі смертю, таким сильним і непередбачуваним суперником.  Та Ви це зробили і перемогли.

Минає рівно 70 років з дня капітуляції загарбницької Німеччини у Другій світовій війні. Величезні людські втрати,  близько 8-10 млн. населення, понесла тодішня Радянська Україна під час участі у страшній війні.

Та, сьогодні  українським чоловікам знову довелося відчути на собі нещадний подих війни. І хоча, біда прийшла несподівано, з боку того, з ким десятки літ тому доводилось боротися проти іншого ворога, сини своєї Батьківщини були готовими. Вони, як і Ви, в один момент покинули все. і пішли захищати країну.

Будьте здоровими та щасливими, знайте, що Ваші подвиги пам’ятають і шанують. Нехай у Ваших душах завжди панує спокій! Нехай Господь Бог дарує злагоду та благополуччя Вашій оселі, оберігає від життєвих незгод рідних та близьких. Нехай для нас усіх настане остаточний День перемоги з омріяним майбутнім, в якому не існує війни. 

 

З повагою та вдячністю, від імені громади села

Білівський сільський голова Володимир Шматько

Переглядів: 428 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan