Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Березень » 16 » Новини
11:00
Новини

У Білій здійснили перевірку потенційного бомбосховища

12 березня спеціальна  комісія з обстеження захисних споруд цивільного захисту Чортківського району здійснила перевірку стану готовності захисної споруди цивільного захисту у с. Біла. На території даного населеного пункту об’єктом придатним для таких цілей стало підвальне приміщення місцевого Будинку культури. Перевірка потенційного бомбосховища була здійснена відповідно до розпоряджень та рішень, вказаних у документі нижче.

Наприкінці лютого територію прилежну до бомбосховища прибрали від сміття. Озброївшись мітлами, граблями, мішками та лопатами навести чистоту взялися близько п’ятнадцяти працівників сільської ради, Будинку культури та Білецького лісництва.

У березні роботи по облаштуванню бомбосховища продовжилися. Спочатку підвальне приміщення призначене для переховування громадян прибрали. Після за сприяння генерального директораТзОВ «Нива-Біла» Прюдона Жан-Поля Ромена, який виділив 5000 грн., було підключене водопостачання та проведена електрифікація із закупівлею всіх необхідних приладів  На черзі закупівля ємкостей для води, розрахованих для 400 осіб на 2 доби та  встановлення 80-ти ліжок для почергового відпочинку громадян. Варто зазначити, що бомбосховище розраховане на 400 осіб. 

 

Переглядів: 526 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan