Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Березень » 2 » Новини спорту
09:55
Новини спорту

Боротьба білівських спортсменів за першість у футзалі 

25 січня у приміщенні спортивного комплексу «Економіст» розпочався відкритий чемпіонат Чортківського району з футзалу. Організаторами турніру виступили Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Чортківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділ у справах молоді та спорту Чортківської райдержадміністрації, Чортківська федерація футболу. Участь у цьому змаганні прийняла і команда села Біла.

Загальна кількість учасників чемпіонату складає 23 команди населених пунктів району, які поділені на дві підгрупи. Білівські футболісти виборювали спортивну першість у підгрупі «В». Станом на 23 лютого та за результатами чотирьох проведених ігор команда міцно закріпилася на 3-му місці, пропускаючи вперед суперників зі с. Колиндяни та с. Майдан.

У перший день весни пройшла вже 6-та по рахунку гра для нашої команди. За друге місце футболістам довелося позмагатися із колиндянськими спортсменами. Та, на жаль, фортуна не посміхнулася нашим хлопцям, і зігравши у нічию з рахунком 6:6, їм так і вдалося переміститися вверх з третього місця у турнірній таблиці.

Варто зазначити, що групові турніри триватимуть до 22 березня, потім пройде фінальна частина турніру, яка продовжиться до 5 квітня 2015 року.

Попри декотрі невдачі, білівська команда показала себе з хорошого боку і змогла здобути, хай останнє, проте призове місце. Вітаємо наших хлопців з добрими результатами і чекаємо ще кращих у новому сезоні! А вашій увазі пропонуємо фотозвіт останнього матчу за участі наших футболістів.

 

Аліна Сокальська

Фото Сергія Коцана

Переглядів: 530 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan