Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Серпень » 24 » Вітання
10:10
Вітання

Дорога сільська громадо!

Від щирого серця хочу привітати усіх нас з двома такими важливими подіями у житті України  – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності і важливою подією у житті нашого села - 572-ою річницею з Дня села Біла.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Той тернистий шлях, який Україна проходила до своєї Незалежності, ще не завершений на 23-й її річниці. Ми все ще боремося за право бути незалежними від чиєгось-небудь впливу та гніту. Тільки боротьба ця дається нам надто дорогою ціною. Особливо цьогоріч. Спочатку жахливі події Майдану, трагічна смерть Небесної сотні, молодих, талановитих людей, що прагнули жити у новій Україні. Потім відєднання Автономної Республіки Крим в наслідку незаконного референдуму. Та найгірше чекало нас попереду. На Україну важким градом осипалася безжальна війна і без розбору почала забирати одні за одними людські життя. 

Уже багато місяців наші солдати стоять на захисті кордону України. Переживають як поразки, так і перемоги. Та незважаючи ні на що, моральний дух українських військових незламний. І в цьому головна їх перевага. 

Всі ми розуміємо, що сьогодні немає місця розвагам та веселощам. В сьогоднішній день народження України ми повинні згадати, всіх тих, хто віддав життя за Україну і за мирне небо над головами її народу. В щирій молитві ми повинні помолитися за  мирний спочинок тих, кого немає з нами і  щасливе повернення додому тих, хто ще стоїть у боротьбі. 

Тому, хочу побажати всім нам сили духу, міцного терпіння і найголовніше миру та спокою. Просімо Бога допомогти нам пройти цю тяжку дорогу з честю і отримати таку бажану для всіх перемогу. Ми повинні бути гідними громадянами своєї держави. Адже, підвести героїв Небесної сотні й солдатів, які ризикують життями заради свого народу, ми просто не маємо права.

З нами Бог, з нами правда, з нами Україна! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою,

Білівський сільський голова Володимир Шматько.

Переглядів: 513 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan