Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Травень » 27 » Офіційна зустріч
15:35
Офіційна зустріч

Депутатський візит до Білої

27 травня, у приміщенні Білівської сільської ради відбулася зустріч з народним депутатом України, Іваном Стойком. На ній були присутні представники політика, сільський голова Володимир Шматько, а також колектив сільської ради.

Разом із сільським головою, Іван Михайлович здійснив екскурсію по центру села. Депутат ознайомився зі станом ремонтних робіт по підготовці спортивного комплексу до спортивних змагань, що пройдуть 22 червня, та спорудженню огорожі біля кладовища, відвідав ДНЗ «Сонечко». Після побаченого схвально відгукнувся про активність сільської громади на чолі з Володимиром Шматьком задля покращення умов життя в селі.

У березні ц.р. Білівська сільська рада перемогла у районному суді за позовом громадянина вулиці Кадуб, Йосипа Коцаби. Чоловік хотів, щоби декілька вулиць мікрорайону Золотарка перейшли до Чорткова, позаяк їх жителям до міста ближче, ніж до села. В зв’язку з цим і подав позов про скасування рішень сільської ради, якими було відмовлено у від’єднанні від села його законної частини. Дізнавшись про суть справи, Іван Стойко пообіцяв посприяти у вирішенні питання щодо встановлення квартальних зон району Золотарка відповідно до межі с. Біла. Адже при реєстрації земельних ділянок цей район проходить відповідно до визначених зоною кварталів, та ідентифікується як м. Чортків, а фактично земельна ділянка належить селу Біла.

Аліна Сокальська

Фото

Переглядів: 766 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan