Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Травень » 23 » Місцеве самоврядування
17:37
Місцеве самоврядування

Травнева сесія сільської ради: що нового?

Останнє засідання сесії Білівської сільської ради відбулося спільно із засіданням виконавчого комітету 22 травня.

На денний порядок сесії були винесені такі питання: Про роботу дільничного інспектора міліції по охороні та зміцненню правопорядку; Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 31 січня 2014 року №762;  Про розгляд подання про усунення порушень вимог законодавства у сфері видобутку корисних копалин; розгляд заяв громадян.

Питаннями, які стали предметом обговорення виконкому стали: Про роботу дільничного інспектора міліції по охороні та зміцненню правопорядку; Про підсумки проведення двомісячника благоустрою села; Про роботу сільського будинку культури та сільської бібліотеки; Про створення громадського формування з охорони громадського порядку на території с. Біла; Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету сільської ради від 26 жовтня 2011 року №164 «Про порядок створення та організацію роботи консультаційного пункту з питань цивільного захисту при Білівській сільській раді»; Про затвердження розпоряджень Білівського сільського голови, прийнятих у квітні – травні 2014 року; Про надання дозволу на підключення житлового будинку до газопроводу (Ружило Г.Я.)

Розпочалося засідання з доповіді голови і заступника голови двох виборчих комісій у с. Біла. Вони розповіли про стан підготовки виборчих дільниць до позачергових виборів президента України, які пройшли 25 травня.

Дільничний інспектор Чортківського РВ УМВС Віктор Бутра, за яким закріплено наше село, проінформував присутніх про свою роботу по охороні та зміцненню правопорядку. Він розповів про кількість розглянутих ним заяв, кількість громадян, притягнених до адміністративної відповідальності, ступінь вияву і перевірки точок продажу алкоголю в с. Біла тощо.

 24 квітня ц.р. було прийняте рішення сесії про дозвіл на видобуток піску задля потреб церкви, кладовища та стадіону. Сільський голова Володимир Шматько проінформував про те, що прокуратура внесла подання з вимогою скасувати дане незаконне рішення сесії Білівської сільської ради. Депутатський склад одноголосно проголосував «за».

Про роботу сільського будинку культури та сільської бібліотеки доповіла завідуюча бібліотекою Ольга Євстахівна Трендовецька. Завідуюча розповіла про ряд заходів, які готував будинок культури разом зі школою у складі освітньо-культурного комплексу протягом останнього року, про функціонування блогу бібліотеки, перспективи її розвитку у селі тощо.

Завершилось засідання сесії розглядом заяв громадян.

Аліна Сокальська

Фото

Переглядів: 622 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan