Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2013 » Жовтень » 25 » На сторожі життя
21:46
На сторожі життя

Увага! Газова безпека!

24 жовтня у Білівській ЗОШ І-ІІІ ст. працівники Чортківського управління з експлуатації газового господарства та працівники ПАТ «Тернопільгаз» провели для учнів 5-11 класів заняття на тему «Безпека поводження з газом».

Після представлення гостів і вступного слова сільського голови, провідний інженер «Тернопільгазу», пані Ірина розпочала невелику лекцію. Точніше, не зовсім лекцію, а радше цікаву та не вимушену розмову з дітьми, про те, як правильно користуватися природним газом і уберегти себе від нещасних випадків.

Головний інженер «Чортківгазу» І.Чепига коротко розповів про ступінь газифікації області, наголосивши, що в Білій найбільша кількість абонентів по природному газу, а саме – 908. Після цього за допомогою проектора на великому екрані діти переглянули відеоролик «Об`єднання «Тернопільгаз» застерігає» про нещасні випадки вибуху газу в області і правила безпеки.

Хорошу пам'ять і кмітливість показали школярі під час вікторини. Пані Ірина ставила дітям запитання, що стосувалися газу, а хто давав вірну відповідь отримував книжечку з правилами безпеки. 10 власників заохочувальних призів пройшли в «наступний тур», де знову відповідали на запитання і змагалися за призи та грамоти. В чесному бою призові місця між собою розділили : 1 місце – Несторак Наталя; 2 – Магега Анатолій; 3 – Гнатів Ілона. Також за активність нагородили ще трьох дітей.










Та на цьому захід не закінчився. На вулиці працівники аварійної служби відновлювальних робіт разом з колишнім начальником «Чортківгазу» Федором Калужняком розповіли про специфіку своєї роботи, ознайомили з робочим автомобілем та технікою, навчили як одягати протигаз і навіть дозволили ввімкнути сирену.






Бажаємо, лишень, ніколи не застосовувати його на практиці.

Аліна Сокальська

Переглядів: 728 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan