Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2012 » Грудень » 18 » У ВОДОВЕРТЯХ СЕРЕТУ
11:45
У ВОДОВЕРТЯХ СЕРЕТУ

Автор книги "У ВОДОВЕРТЯХ СЕРЕТУ" Петро Степанович Федоришин

16 грудня у Білівській сільській бібліотеці, відбулась презентація книжки: «У водовертях Серету». На презентації були присутні: сільський голова Шматько Володимир Петрович, отець Володимир,

Андрій Базалінський, однокласники та вчителька Петра Федоришина, а також односельчани, які певною мірою допомогли у написанні книжки.


Однокласниця Тимофій Дарія Петрівна.


Вчителька Петра Федоришина.

Незважаючи на завірюху, яка лютувала за вікнами, люди прийшли послухати автора. Петро Степанович вручив книжки тим, хто допомагав йому, і висловив щирі слова подяки.


Вручення книги сільському голові Володимиру Шматьку.


Вручення книги зав. бібліотеки Трендовацькій Ользі Євстахівній.


Вручення книги Івану Тарасу з династії Тарасів.


Вручення книги своїй вчительці Бурдяк Марії Несторівній.

Коротко декілька слів про книжку.

     Автором  книжки є  Петро Степанович Федоришин, уродженець с. Біла.  У книжці через призму авторських спостережень , суджень, історичних документів та хронік, спогадів людей висвітлено історію найбільшого села Тернопільщини – Білої Чортківського району. Від глибокої давнини до сьогодення, від століття до століття в контексті минулого України автор веде мову про життя села, найважливішої події, про його жителів. Чимало сторінок присвячено духовній, національно – патріотичній та просвітницькій діяльності в Білій. Книга ілюстрована малюнками, фотографіями, копіями найважливіших документів, рукописів і мала би зацікавити всіх, кому не байдуже минуле рідного краю.


Батьки автора книги.

  Книга надрукована за кошти автора в дарунок односельчанам і світлої пам’яті його мами Катерини Провальної та батька Степана Федоришина.



Хочеться подякувати Володимиру Шматьку, за те, що незважаючи на погодні умови, дороги були прогорнені і люди змогли прийти на презентацію, і на мить перенестись у минуле.

Переглядів: 1789 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 galchik • 13:45, 17.02.2013
Доброго дня!
Як і де можна придбати цю книгу.
Дякую
avatar

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan