Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2017 » Лютий » 10 » Підтримка – це важливо!
16:37
Підтримка – це важливо!

З благословення Високопреосвященнішого Нестора, архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького парафіяни церков Чортківського деканату Тернопільської єпархії УПЦКП зібрали продукти і теплий одяг жителям Авдіївки Донецької області, які постраждали від обстрілів з важких озброєнь російсько – окупаційних військ. З відчуттям болю, ми як християни, сприйняли повідомлення про страшні події в Авдіївці. І милосердям відкликнулися наші серця бо хто чинить справи милосердя, отримує благодать. Господь говорить «Давайте і дасться вам». Отже, роблячи справи милосердя ми виконуємо Волю Божу, даємо щось від себе іншим, а Господь у свою чергу обіцяє дати нам те, чого ми потребуємо.

До благодійного вчинку долучились і парафіяни храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Біла.

    Ця наша маленька допомога, хай хоч трошки полегшить біль жителів Авдіївки і підбадьорить їх духом, що за них пам’ятають і співчувають в біді.

    Надіємось на Божу милість до нас, і що наші воїни – захисники не дадуть ворогу поступу по нашій землі. Бог не в силі, а в правді. Правда за нами, значить за нами Бог і перемога за нами. Дякую всім. Слава нашим воїнам!

о. Богдан Верхомій

Переглядів: 403 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan