Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » Архів матеріалів

Шановний Михайле Миколайовичу!

Свої теплі і щирі побажання, ми адресуємо  Вам, Михайле Миколайовичу. Нехай Ваші  будні будуть освітлені любов’ю, увагою, щирістю рідних, друзів, колег, а оберегами стануть найкращі спомини, чисті людські почуття. Нехай щастить Вам у всіх намірах та задумах. Духовних Вам злетів, невичерпної життєвої енергії, плідної праці, сімейного благополуччя, достойної шани від людей!

Переглядів: 410 | Додав: Sergo8 | Дата: 19.11.2016

Дорогий Михайле Миколайовичу!

 Від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження!

Бажаємо Вам всього найкращого, здоров’я міцного, життя довгого і щасливого, удачі у всіх Ваших справах і виконання всіх найпотаємніших бажань!

Нехай Вас завжди оточують тільки доброзичливі люди, і нехай це привітання підніме Вам настрій і змусить радісно посміхнутися! Адже посмішки – це єдина валюта, яку не потрібно економити!.

... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: Sergo8 | Дата: 19.11.2016

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:
засідання дев'ятнадцятої сесії сільської ради
сьомого скликання

  1. Про підсумки виконання бюджету за 9 місяців 2016 року.

ІНФОРМУЄ: Г. П. Антонів - головний бухгалтер сільської ради

  1. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 12 січня 2016 року № 70 «Про сільський бюджет на 2016 рік»
  2. ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: Sergo8 | Дата: 02.11.2016

    5 жовтня 2016 року у с.Біла Чортківського районну відбулося виїзне засідання колегії Чортківської районної державної адміністрації. У якій взяли участь: голова районної ради Віктор Шепета, голова райдержадміністрації Михайло Сташків, члени колегії, керівники структурних підрозділів, сільські голови та депутат районної ради закріплений за даним населеним пунктом Михайло Демкович.

                                             На порядок денний було винесено наступні питання:

   1. Про розвиток первинної медико-санітарної допомоги, як основи охорони ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Sergo8 | Дата: 06.10.2016

Не зрозуміло куди поділося літо? Ось і настало перше вересня. Час, пролетів дуже швидко. І знову  перед Білівською школою стоять її учні. Красиві, засмаглі, відпочилі, а головне здорові. Приємним є те, що цього року у перший клас іде тридцять дві дитини, і відповідно створюються два класи .Дивлячись  на статистику бачимо, що давно такого не було.

 Свято першого дзвоника оголошено відкрито! -  директором школи  Юрієм Михайловичем  і традиційно усі стали нерухомо з рукою на серці, слухаючи Гімн України. Директор привітав запрошених гостей, серед яких були: Гулька Ірина Михайлівна, Олійник Михайло Іванович, Сташків Михайло Федорович, Поліщук Людмила Миколаївна, Котуза Надія Іванівна, отець Володимир, отець Богдан, та батьків, які прийшли на свято першого дзвоника. Т ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: Sergo8 | Дата: 03.09.2016

Переглядів: 390 | Додав: Sergo8 | Дата: 24.08.2016


 

Переглядів: 420 | Додав: Sergo8 | Дата: 18.08.2016

При в’їзді у село Біла будується духовний комплекс. Оргізатором  є  депутат районної ради від села Біла Михайло Миколайович Демкович. Одного разу Михайло Миколайович у церві побачив статую Матері Божої , яка стояла обмотана у кутку. Згодом вияснилось, що цю статую подарував директор ТРК Подолян Чубак Василь Володимирович. Коштів  на встановлення ЇЇ було не достатньо, Вона наче чекала того, хто знайде для Неї місце. І така людина знайшлася  Саме Михайло Миколайович посвятив собі, що таки зробить комплекс. У голові стояло запитання, де ж його зробити? І  прийшла ідея, зробити духовний комплекс при в’їзді  у село. Роботи назбиралося багато, знайти майстрів, подумати де взяти камінь, привезти пісок. Усе відбувалося з Божою допомогою! Набравши кілька телефонних дзвінків усе було домовлено. Світ не без добрих людей, Градовий  Василь дав каміння, Антків Петро ... Читати далі »

Переглядів: 893 | Додав: Sergo8 | Дата: 15.08.2016

Вихованці молодшої групи Дошкільного навчального закладу «Сонечко», та їх батьки висловлюють найщиріші співчуття сім ї Глущук Ігоря, з приводу смерті його дружини Глущук Надії Михайлівни, яка працювала помічником вихователя у садочку .

Важко відшукати слова розради, коли зупиняється серце рідної людини, яка віддала всю свою любов та ласку, виховувала і підтримувала у всіх починаннях, знаходилася поруч в хвилини радості та у час труднощів, навчала бути справжніми лідерами та гідними громадянами своєї країни.

Щиро поділяємо Ваше горе і висловлюємо співчуття та підтримку Вам і Вашим рідним. Світла пам’ять про Надію Михайлівну назавжди залишиться у серцях усіх, хто її знав ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Sergo8 | Дата: 21.07.2016

Прийміть співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті Вашої дружини і матері Глущук Надії Михайлівни. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль людини, яка втратила найближчу людину, неможливо висловити непоправне горе доньок, котрі втратила найдорожчу людину на світі. На жаль, словами важко загоїти на серці рану від такої втрати. Світла пам'ять про Надію Михайлівну буде жити в душах і серцях рідних, близьких та усіх тих, хто знав цю прекрасну, щиру людину. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.

Колектив Білівської сільської ради.

 

Переглядів: 408 | Додав: Sergo8 | Дата: 21.07.2016

« 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 »

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan