Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » Архів матеріалів

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

засідання двадцять сьомої сесії сільської ради

28 квітня 2017 року

  1. ... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: Sergo8 | Дата: 30.04.2017

В неділю в білівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся кубок село з волейболу...

Біла-1 - Мінуси                2 : 1

Фіалка - Скородинці        1 : 2

Мінуси - Скородинці        1 : 2

Біла-1 - Фіалка                2 : 0

... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: Sergo8 | Дата: 20.03.2017

13 березня у Білівській ЗОШ відбулася  літературно – музична композиція приурочена 203 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Підготували її учні четвертого класу і їх класний керівник Чуба Петро Ярославович. Свято розпочали з віршів відомого поета. Також прозвучала низка пісень, зіграли сценку та виконали декілька танцювальних номерів. Під час свята згадали про життя Тараса Григоровича і поєднали усе з сьогоденням згадуючи «Небесну сотню». Під завершення свята учні випустили в небо пару голубів і синьо – жовті кульки співаючи Гімн України.

  Виступ був захоплюючим, дітки красиво виконали поставлене їм завдання. Учні школи  виховуються з розумінням того, що ім&r ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Sergo8 | Дата: 15.03.2017

  9 березня минає 203 річниця від народження світового генія,  мислителя, художника, безсмертного Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Який своїм особливим стилем довів, що боротьба одночасно в ім’я мистецтва та на благо нації можлива, адже успіх поета та художника криється саме в його геніальності та доступності віршових та мистецьких творів, у розумінні людського горя, та безмежної любові до України, далекоглядності великого пророка. 

 У сільській бібліотеці пройшов концерт. Участі у якому брали: працівники бібліотеки, працівники будинку культури, учні білівської школи, вихованці дошкільного навчального закладу «Сонечко», а також аматорський хор будин ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Sergo8 | Дата: 14.03.2017

12 березня у Львові пройшов Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Україна – моя любов». Участь у ньому приймали танцювальні колективи «Тріумф» Білівського будинку культури, а саме середня та старша група, керівником яких є Дембіцька Ольга Іванівна.

  Учасники старанно готувалися до конкурсу і незважаючи на втому від дороги достойно показали себе на сцені. Як середня так і старша група красиво виконали танець. В результаті конкурсу отримали третє місце. Також  журі конкурсу відзначили керівника Ольгу Іванівну дипломом за високий рівень педагогічної майстерності у підготовці учнів до участі у фестивалі – конкурсі та значний вклад в національно – ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Sergo8 | Дата: 14.03.2017

5 березня у сільському будинку культури пройшло відкриття художньо – естетичної виставки гуртків: «Умілі ручки», «Чарівні ручки», «Намистинка».

  З грудня місяця функціонує гурток, керівником якого є Градова Ірина Ігорівна. Його відвідують дітки віком від семи до десяти років. Програма, за якою працюють  цікава і різнобарвна. Гуртківці отримують масу задоволення, адже окрім корисних знань вони спілкуються з однолітками і керівник гуртка пригощає їх чаєм і печивом.

  До відкри ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Sergo8 | Дата: 06.03.2017

У селі Біла на Ковалевій горі знаходиться могила в пам'ять про борців, які полягли за волю України, її насипали жителі села у 1944 році. Протягом певного періоду могилу неодноразово нищили, підриваючи міною. Жителі  села бралися її відновлювати і підтримувати в належному вигляді. Та з роками все менше почали пильнувати за нею… можливо через брак часу.

Нещодавно через багато років могила знову засвітилась.

Ідея освітити могилу виникла давно розповідає Ігор Кульба. Чоловік проживає ... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: Sergo8 | Дата: 27.02.2017

З благословення Високопреосвященнішого Нестора, архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького парафіяни церков Чортківського деканату Тернопільської єпархії УПЦКП зібрали продукти і теплий одяг жителям Авдіївки Донецької області, які постраждали від обстрілів з важких озброєнь російсько – окупаційних військ. З відчуттям болю, ми як християни, сприйняли повідомлення про страшні події в Авдіївці. І милосердям відкликнулися наші серця бо хто чинить справи милосердя, отримує благодать. Господь говорить «Давайте і дасться вам». Отже, роблячи справи милосердя ми виконуємо Волю Божу, даємо щось від себе іншим, а Господь у свою чергу обіцяє дати нам те, чого ми потребуємо.

До благодійного вчинку долу ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: Sergo8 | Дата: 10.02.2017

Переглядів: 359 | Додав: Sergo8 | Дата: 08.02.2017

19 січня у білівській школі учні третього класу приготували виступ присвячений новорічним святам. На святковому столі стояли запашні пампухи, вареники, смачний узвар і обов’язкове блюдо – кутя. Діти розказували вірші, колядували і засівали. Окрім третього класу усі учні школи долучились до свята, колядуючи різі колядки. Вчителі і батьки аплодували діткам. Виступ пройшов красиво. Усі учасники гарно провели час.

... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Sergo8 | Дата: 20.01.2017

« 1 2 3 4 5 ... 35 36 »

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan