Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2016 » Вересень » 3 » День знань
12:07
День знань

Не зрозуміло куди поділося літо? Ось і настало перше вересня. Час, пролетів дуже швидко. І знову  перед Білівською школою стоять її учні. Красиві, засмаглі, відпочилі, а головне здорові. Приємним є те, що цього року у перший клас іде тридцять дві дитини, і відповідно створюються два класи .Дивлячись  на статистику бачимо, що давно такого не було.

 Свято першого дзвоника оголошено відкрито! -  директором школи  Юрієм Михайловичем  і традиційно усі стали нерухомо з рукою на серці, слухаючи Гімн України. Директор привітав запрошених гостей, серед яких були: Гулька Ірина Михайлівна, Олійник Михайло Іванович, Сташків Михайло Федорович, Поліщук Людмила Миколаївна, Котуза Надія Іванівна, отець Володимир, отець Богдан, та батьків, які прийшли на свято першого дзвоника. Також Юрій Михайлович побажав усім бути здоровим і наснаги у навчанні. Висловив слова вдячності за багаторічну працю Волянській Ганні Андріївні, яка цього року пішла на пенсію. Ще довів до відома батьків , про те, що у школі замінили усі вікна, а саме шістдесят сім.

  Почергово слово надавали кожному із гостей. Священники прочитали молитви та покропили свяченою водою , щоби з Божою допомогою усе давалося легше.  Не забули і про головних гостей свята, першокласникам також надали слово. Вони по дитячому кумедно розказували вірші та співали пісню. Першокласниці Трендовацькій  Анастасійці і одинадцятикласнику Чубі Назару надали право пройти коло пошани і продзвеніти у дзвінок.  Випускники дивлячись на маленьких учнів з сумом згадували, як самі ішли у перший клас. Життя швидкоплинне, не встигли оглянутися, як уже майже дорослі!

 Ось уже дзвоник підійшов до завершення,  попереду на школярів  чекає навчання, а на вчителів праця, яку потрібно вкласти у дітей.

 Від щирого серця хочеться побажати усім здоров’я, наснаги, терпіння і гарних оцінок, адже у білівській школі виховують розумних і достойних похвали, жителів села.

Переглядів: 545 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan