Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Листопад » 9 » Новини
16:54
Новини

У Білій пройшло перше засідання сесії оновленої сільської ради   

У четвер, 5 листопада, у приміщенні актової зали Білівської сільської ради відбулося перше засідання сесії 7-го скликання з новообраним сільським головою та оновленим депутатським корпусом. За результатами виборів новим очільником села серед двох кандидатів було обрано колишнього секретаря сільської ради Надію Котузу. А депутатський корпус, в свою чергу, оновився на 10 осіб, і налічує сьогодні 14 депутатів.

Згідно норм закону перше засідання сесії проводила голова територіальної виборчої комісії Віра Мельничук. Також були присутні на засіданні члени територіальної та дільничної виборчої комісій. Благословити нового сільського голову та депутатський комітет на успішну працю завітали і священнослужителі села – о. Володимир та о. Богдан.

На початку урочистого засідання новий сільський голова Надія Іванівна Котуза склала присягу, чим офіційно приступила до повноважень. Після цього до односельчан звернувся Володимир Шматько. Колишній сільський голова подякував громаді села за продуктивну співпрацю, а також побажав натхнення та успіху своїй наступниці. Варто зазначити, що в ході таємного голосування серед депутатів було обрано і нового секретаря сільської ради. Дану посаду через одноголосне голосування «за» посіла депутат сільської ради по округу №14 Нісевич Олесю Стефанівну.

Загалом під час засідання були розглянуті такі питання порядку денного: Про підсумки виборів та визнання повноважень депутатів Білівської сільської ради; Про підсумки виборів та визнання повноважень Білівського сільського голови; Про присвоєння рангу посадовій особі місцевого самоврядування сільському голові; Про обрання секретаря Білівської сільської ради; Про присвоєння рангу посадовій особі місцевого самоврядування секретарю; Про здійснення секретарем сільської ради повноважень секретаря виконавчого комітету; Утворення постійних комісій Білівської сільської ради; Про утворення виконавчого комітету Білівської сільської ради.

Аліна Сокальська

Переглядів: 594 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan