Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Благодійність
12:52
Благодійність

Сімї мобілізованих білівчан одержали фінансову допомогу

Рідні військовослужбовців, чиї сини, чоловіки та батьки перебувають у зоні АТО, як ніколи гостро потребують підтримки, як моральної, так і фінансової. Кожен день солдати ризикують життям заради миру в Україні. І хоча зарплатня з попереднього місця роботи зберігається, без годувальника вдома їхнім рідним приходиться несолодко.

Волонтерство за час воєнних дій на Донбасі розвинулось до нечуваних масштабів. Майже щодня на допомогу солдатам збираються та передаються немалі суми коштів.

Осторонь від всеукраїнської допомоги нашій армії не залишилися і підприємці, директор звиняцького  ПАП «Дзвін» Градовий Василь Степанович та директор білівського ТзОВ «Нива-Біла» Батрин Павло Іванович. У середині лютого та на початку березня представники двох підприємств відвідали сім’ї жителів c. Біла, які проходять військову службу на Сході України і вручили їм матеріальну допомогу.

Загалом, родинам усіх військових, як проходять службу на Сході України, була передана матеріальна допомога у розмірі 3000 грн. До таких громадян відносяться: Бевза Михайло Петрович, Кулій Андрій Іларіонович, Шматько Володимир Петрович, Ходань Володимир Іванович, Карпінський Іван Андрійович, Огородник Анатолій Ігорович,  Сліпенький Руслан Юрійович, Лісовий Петро Романович, Маслюк Богдан Петрович, Ковальський Павло Миколайович, Сум Дмитро Зеновійович, Кульба Ігор Михайлович, Бабій Петро Олегович, Кривенький Петро Іванович, Махневич Ігор Богданович, Королюк Володимир Ярославович, Янківський Володимир Михайлович, Скрипник Іван Петрович, Нагірний Андрій Мирославович, Маньовський Андрій Зеновійович, Ревуцький Руслан Ігорович, Гребелюк Олександр Йосипович, Глух Володимир Мирославович, Микуляк Ігор Степанович, Сендей Ігор Михайлович, Зелений Іван Павлович.

Виконавчий комітет Білівської сільської ради спільно з жителями села  висловлює щиру подяку Градовому Василю Степановичу та Батрину Павлу Івановичу. Варто брати приклад з таких небайдужих людей, які готові в нелегкі моменти життя прийти на допомогу, тим хто цього потребує і заслуговує.

Аліна Сокальська

Переглядів: 641 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan