Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Грудень » 31 » З Новим Роком та Різдвом Христовим!
09:35
З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дорогі односельчани! Прийміть мої найщиріші вітання з Новим 2015 Роком та Різдвом Христовим! Звісно, чого насамперед хочеться нам з вами побажати, так це миру! Адже, коли від рук загарбника, що вдерся на нашу землю, гинуть невинні люди, коли наші законні території окуповують, ті кому вони не належать, коли діти невільно стають свідками війни, ні про що інше, як про мир, думати неможливо.

Останній рік був колосально важким для всіх українців як морально, так і фізично. 2014 став для нас роком випробувань, боротьби за ідеали та перевіркою на мужність. Та нам не звикати. Україна із самого початку свого існування була борцем за волю та незалежність. І тепер вкотре, коли ворог посягнув на наш суверенітет, найсміливіші стають на захист Батьківщини та на захист свого народу.

Бажаю, щоб Новий Рік став для всіх нас роком миру, злагоди, благополуччя, витримки та мужності у добрих справах на благо нашого народу. Бажаю, щоби у 2015 закінчилася врешті війна і більше ніколи не починалася.
Нехай ці свята принесуть у кожну оселю та кожне серце радість і любов, віру і надію, щастя і здоров’я. Творімо, шукаймо, підкорюймо життєві вершини – хай у всьому допомагає нам Спаситель! Христос Рождається! Славімо Його!

З повагою та найкращими побажаннями,

Білівський сільський голова Володимир Шматько.

Переглядів: 680 | Додав: Alison | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan