Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Час робити добро
07:31
Час робити добро

Від дітей для воїнів з любовю

Хоча особливої радості від цьогорічних свят у дорослих українців практично не виникає, дітлахи ж все одно з нетерпінням чекають візиту Святого Миколая, новорічної ялинки та зимових розваг. Щоправда, на це 19 грудня серед притаманних малечі бажань все частіше зустрічаються зовсім дорослі – прохання миру для України та повернення бійців додому.

Навіть на солдати передовій, які не мають змоги святкувати вдома з ріднею, не повинні залишатися без подарунків. Так вважають усі волонтери та просто небайдужі громадяни нашої держави. Сьогодні по всій території України (звісно крім захоплених терористами населених пунктів) активно проводяться акції збору солодощів, сувенірів тощо для воїнів АТО.

 Не відступили від благодійного флешмобу і наймолодші жителі села Біла, вихованці місцевого дитсадка. Протягом двох тижнів у першій половині грудня ДНЗ «Сонечко» слугував осередком доброчинства. Мова йде про благодійну акцію «Святий Миколай від вихованців ДНЗ для воїнів АТО», організовану дирекцією закладу.

У приміщенні дитячого садка було розміщене оголошення про акцію і за два тижні з благодійних внесків кожного маленького білівчанина було зібрано вже три величезних ящики, набитих солодощами та теплими речами. Коли я завітала до закладу, застала діток за фінальною стадією акції – створенням малюнків для бійців АТО. На запитання для кого малеча малює ці прапорці, сонце та квіти, один хлопчик з усією серйозністю промовив: «Для воїнів…» І важко передати скільки гордості було у цих по-дитячому простих словах та щирих очах.

Зовсім скоро подарунки для воїнів АТО відправляться у пункт призначення – на Схід. Та найголовніше, що отримають від діток наші захисники – це зовсім не солодощі і не рукавиці, це тепло їхніх щирих сердечок, яке зігріватиме навіть у найлютіші морози.

Аліна Сокальська

Фото авторки

Переглядів: 654 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan