Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Листопад » 12 » Новини
16:07
Новини

    Депутатські рішення листопадового засідання сесії

Вкотре, щоби розглянути злободенні питання порядку денного 11 листопада у актовій залі Білівської сільської ради зібралися депутати.

Традиційно засідання сесії сільської ради розпочалося з національного гімну. Після цього стартував розгляд питань, винесених на порядок денний.

Першим прозвучало питання про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 31 січня 2014 року №762 «Про сільський бюджет на 2014 рік». По даному питанню інформувала бухгалтер Білівської сільської ради Галина Антонів.

Наступним на обговорення та голосування депутатського корпусу було винесено питання про затвердження угоди про перерахунок кількості споживачів соціальної сфери по дошкільній освіті з Чортківською міською радою. Від відділу освіти Чортківської міськради на адресу Білівської сільської ради надійшов текст вищеназваної угоди. Згідно з нею кошти на дітей, жителів с. Біла, які навчаються в дошкільних закладах м. Чорткова, замість сільського поповнять бюджет Чортківської міськради.

Ще на засіданні були розглянуті такі питання: Про прийняття на баланс територіальної громади с. Біла в особі Білівської сільської ради відумерлої спадщини у вигляді земельної частки (паю); Про затвердження звіту та експертного висновку про вартість нежитлового приміщення (тиру) в с. Біла по вул. Буракова.

Також не обійшлося на цьому засіданні і без заяв громадян. Зокрема, від жителів с. Біла надійшли наступні: Вилучення земельної ділянки; Надання дозволу на виготовлення технічної документації; Затвердження технічної документації; Надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою; Затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки; Звільнення від батьківської плати за відвідування дітей в дитячому дошкільному закладі «Сонечко»; Погодження щодо надання спеціального дозволу на геологічне вивчення корисних копалин.

Наприкінці засідання про формування добровільних загонів оборони Чортківського району депутатів проінформувала в. о. сільського голови Надія Котуза.

Переглядів: 506 | Додав: Alison | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan