Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Червень » 1 » Привітання
15:56
Привітання

ДОРОГІ ДІТИ!

Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій, пора безтурботності та віри в найкраще!

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей.

Тож, від усього серця, хочу принести вітання вам, дорогі хлопчики та дівчатка і побажати міцного здоров'я, успіхів, щирих друзів, яскравих вражень, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

Але, не забувайте, що ви – світле майбутнє нашого села, яке славиться талановитими і гідними жителями; ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні і потребує чистих та світлих умів. Тож, наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати достойними громадянами України.

Водночас, це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені обличчя, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук - це те, заради чого живуть їх турботливі батьки. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість, оберігати від негод - святий обов'язок кожного з нас.

Бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку. Хай оберігає вас Господь Бог і Матір Божа від всього лихого.

Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!

З повагою,

Білівський сільський голова, Володимир Шматько.

Переглядів: 536 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan