Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Лютий » 9 » У Чорткові пройшло віче
21:24
У Чорткові пройшло віче

9 лютого, у напрочуд погожий зимовий день, на центральній площі міста Чорткова пройшло чергове віче. Ведучим зібрання було обрано депутата райради Іван Вівата.  До речі, від 31 січня дана площа носить символічну назву – імені героїв Євромайдану.

Як і кожне віче, сьогоднішнє також розпочалося з молебню. Всечесні отці разом з чортківською громадою помолилися за тих героїв, які загинули у боротьбі за кращу долю України. Згодом до народу звернувся Преосвященний Владика Димитрій (Григорак)


Єпископ Бучацький. Владика висловив думку, що перемога можлива тільки за рахунок сильної віри в Бога, єдності і відсутності чвар серед співвітчизників.

До слова також були запрошені: голова районної організації партії «Батьківщина» Віктор Шепета, міський голова Михайло Вербіцький, голова районної організації Народного Руху України Василь Яблонь, голова міської організації ВО «Свобода» Андрій Зазуляк, голова районної організації «Рух за Україну» Олег Барна, член партії «Свобода» Ярослава Мацієвська. Остання навіть поділилася своїми враженнями про Майдан у вигляді поезії. Всі виступаючі засудили дії злочинної влади проти мирних мітингувальників і закликали українців  боротися до кінця за своє щасливе майбутнє.




















Аліна Сокальська  

Світлини  

 

Переглядів: 637 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan