Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2014 » Січень » 30 » Дитсадок прийшов колядувати!
14:27
Дитсадок прийшов колядувати!

В зв’язку зі складними подіями, що зараз мають місце в Україні, різдвяний вертеп у Білівському дитсадку «Сонечко» був перенесений. Проте, через тиждень, 30 січня, актова зала садочку вщерть наповнилася батьками, які з нетерпінням чекали  виходу своїх малят.

Дитсадок «Сонечко» любить дивувати і роблять це напрочуд професійно. Вихователі закладу щоразу готують цікаві постановки, зі всією серйозністю відносячись до численних репетицій з вихованцями.  Не відстають і фантазери-батьки, які завжди підбирають своїм чадам яскраві і оригінальні вбрання.

Вертеп відбувався згідно всіх українських традицій. Та не тільки саме вертепне дійство мали змогу побачити глядачі. Гостинні господарі садочку закликали всіх і на імпровізований Святвечір. Старанно готували вихователі Святу вечерю, і всіх звичаїв з нею пов’язаних також дотримувалися. Та ось настав час і очікуваного вертепу. Як годиться, Пастухи, Ангели, Жид, Чорт, Смерть, Воїн та Ірод розіграли знайому всім сценку. Не підвели й інші вихованці садочку, які красуючись у народних одежинах колядували, прославляючи новонародженого Ісусика.

 Через хитромудрі костюми деяких дітлахів було просто не впізнати. А скільки мудрості та майстерності вкладали діти у відведені їм репліки! Одним словом, готова акторська трупа.

Надіюся, що наступного року вертепне дійство минатиме у більш радісні й світлі для України часи. Вірю, що Господь Бог у цьому нам допоможе. Христос Народився! Славімо Його!

Аліна Сокальська 

Фото  
















































Переглядів: 587 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan