Меню
Пошук
Посилання
Чортківська РДА
Чортківська РайРада

Офiцiйне представництво Президента України
Головна » 2013 » Березень » 21 » Чому сільські голови Чортківського району у Білій зустрічалися?
20:18
Чому сільські голови Чортківського району у Білій зустрічалися?
20 березня в залі засідань сільської ради с. Біла відбулась нарада з сільськими головами Чортківського району,



яку проводили голова районної держадміністрації Кобіс С. В. та голова районної ради Заліщук В. В.



Зустрічалися для обговорення та вирішення важливих питань, а саме: використання державних субвенцій на ремонт сільських комунальних доріг, питання нарахування дотацій для селян на вирощення В.Р.Х., та низка інших важливих питань по роботі сільських рад.



В нараді взяли участь начальник  фінансового управління районної державної адміністрації Ізвикова Г. О., начальник державної казначейської служби в Чортківському районі Загайко Я. П., та начальник контролю ревізійної інспекції Дзепра Я. П.
Працівники Чортківського РВ УДІТБ, ДПРЧ-6 ТУ МНС у Тернопільській області, Чортківським РВ УМВС, РЕМ, Чортківгаз, СПЕЦ РБП, соцзахисту, депутати сільської ради. Усі вищезгадані люди провели навчання населення села.



Організували заміну в житлових будинках населеного пункту електрозапобіжників, влаштування протопочних листів, провели перевірку димових каналів системи опалення житлових будинків, перевірили житлові будинки населеного пункту щодо наявності несправного газового обладнання, особливу увагу звернули на правила технічної експлуатації автономного опалення, перевірили стан електромережі підведеної до житлових будинків, стан кріплення металевих кронштейнів на електоопорах. Спеціалістами Чортківського РДА спільно з фахівцями Чортківського РВ УДІТБ було проведено день знань правил пожежної безпеки в ЗОШ - І-ІІІ-х ступенів та в дошкільному навчальному закладі с. Біла.
Переглядів: 1051 | Додав: Sergo8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz

Copyright Sergiy Kotsan © 2024
BY S.Kotsan